ÖNNEK KIDOLGOZVA

AJÁNLATOM: SZOLGÁLTATÁS CSOMAGOK

ORVOSI SZOLGÁLTATÁST FINANSZÍROZÓ VÉDELEM

MELYNEK MEGISMERÉSE UTÁN A MUNKATÁRS CSAK EGYETLEN DOLGOT FOG KÉRDEZNI: A CSALÁDTAGJAIMNAK IS LEHETNE ILYEN?
A Covid időszak felerősítette az emberekben a biztonság iránti igényt, mely igaz a színvonalas orvosi ellátásokra is. A cégek speciális áron, sokkal kedvezőbben juthatnak hozzá ehhez a szolgáltatáshoz, mintha magánemberek kívánnák ezt megkötni. Így havi néhány ezer forintból olyan juttatással gazdagíthatjuk a kollégákat, amit használni, szeretni fognak, és ami visszaellenőrizhetően növeli az elégedettségüket. Minden kolléga dedikált kapcsolattartót kap, annak érdekében, hogy segítsük őket a kiválasztott konstrukció lehetőségeinek megismerésében.

HŰSÉGKÖTVÉNY

A TÖKÉLETES WIN-WIN HELYZET

 

Az a juttatás, aminek az elnevezésében benne is van a lényege. A tökéletes win-win helyzet munkaadói és munkavállalói oldalon egyaránt. Egy hűségidőszak végén a munkatárs adómentesen és szabadon használhatja fel a szerződésben összegyűjtött összeget saját céljaira. A bónuszkifizetésnek az a formája, mely szintén a munkatárs céljainak megismerése után mind időtávban, mind összegben.

KULCSEMBER PROGRAM

AVAGY A PÓTOLHATATLAN EMBEREKET ÉRTÉKELNI KELL
Az egyre fokozódó versenyben egyetlen vállalat sem tud előrejutni a kulcsemberei nélkül. Kik ők? Ők azok, akiknek a helyére egészen biztosan nem tudsz leültetni hónapokig senkit sem. Úgyis fogalmazhatnék, hogy a számukra megfelelő juttatási paletta színes, és minden megoldás részükre más és más. Több beszélgetést is érdemes arra fordítani, hogy biztosan lássuk, hogy számukra mi képvisel értéket és megkeresni a piacról a hozzájuk tökéletesen illeszkedőt pénzügyi és biztosítási konstrukciókat.

ÜZLETTÁRSAK KERESZT- BIZTOSÍTÁSA

AVAGY A MINDENT TÚLÉLŐ VÁLLALKOZÁS
A vállalkozások 80%-a több tulajdonossal rendelkezik. Azonban ezen társaságok 5%-a sem rendelkezik stratégiával arra az esetre, ha a tulajdonostárssal valami váratlan esemény történik. Így kerülnek gyakran a hozzá nem értő örökösök a tulajdonosi körön belülre. Egy kérdést érdemes feltenni? Szívesen dolgoznék-e velük? Ha erre a kérdésre nem a válasz, akkor érdemes gondoskodni arról, hogy ezen esemény bekövetkeztekor hogyan kerül egy biztosítás keretein belül a tulajdoni hányad a megfelelő helyre.

TUDÁS-MEGOSZTÓ ELŐADÁSOK

MERT EMBERILEG KÖZELÍTÜNK AZ ÜZLETHEZ

Örömmel segítjük a HR osztály munkáját cégen belül szervezett előadásokkal, ahol minden munkatárs magánpénzügyi kérdésére választ adunk. Megmutatjuk a munkatársaknak az utat, hogy hogyan fizethetik a lakáshitel törlesztőiket 20%-kal olcsóbban, hogyan fizethetik a tandíjakat, gyermekruhákat kedvezőbb áron. Tájékoztatást adunk minden igénybevehető állami támogatásról…egyetlen cél érdekében: a munkatársak hasznos információk birtokában egyre nagyobb biztonságot találjanak a vállalat keretein belül. Mert ma szinte mindenki ezt keresi…..

KAPCSOLATFELVÉTEL

Melyik csomag érdekli a legjobban?
Ha van kérdése, tegye fel!