mz700

STRATÉGIAI
PARTNEREIM

Egy hatékony és igényes loyalitási rendszer bevezetését sok kérdés előzi meg. A következő üzletemberekhez bármikor fordulhat, ha kérdései vannak az alábbi területeken:

Onlife Academy:
Berze Márton és

Ungvári Péter

SZAKTERÜLET: MENEDZSMENT KÉPZÉS, ÜZLETI KONFERENCIA SZERVEZÉS

“Vezetőként a legfontosabb feladatod, hogy hozd a számokat és közben megtartsd a legjobban teljesítő embereidet. De hogyan csináld? Az Onlife Management Bootcamp 10 hónapos programjában megismered, megtanulod és el is kezded használni azokat az eszközöket, amelyekkel mindkét célt eléred.”

E-Officium:
Budur Gabriella

SZAKTERÜLET: KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS

“Papírmentes, naprakész és NAVrakész zöld könyvelési szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinek. Neves adószakértők és adójogászok segítik szaktudásukkal partnereink életét. Számukra komplex üzleti megoldásokkal szolgálnak, lefedve ezzel a teljes adózási, számviteli és adójogi területet, beleértve természetesen a munkavállalói lojalitás programokkal kapcsolatos adózási, és adójogi kérdéseket is.

Fair Pay Control:
Dr. Horváth Gábor

SZAKTERÜLET: DIGITÁLIS SZÁMLAMONITORING

“A FAIR PAY CONTROL-t tapasztalt jogi, közgazdasági és informatikai szakemberek fejlesztették ki azzal a céllal, hogy a követeléskezelés területén egy professzionális és magas színvonalú szolgáltatási kultúrát vezessenek be. Nem egy hagyományos követeléskezelő cég vagyunk, szolgáltatásunk segítségével egészen egyszerűen nem lesznek tartós kintlévőségei! Szolgáltatásunkra 100%-os jogi garanciát vállalunk!

Sikerünk titka, hogy 50 év nemzetközi szociálpszichológiai kutatásainak eredményét összegyúrtuk a 20 év saját ügyvédi tapasztalatával és a legmodernebb IT technológiával.

Konraad:
dr. Ilosvai Péter

SZAKTERÜLET: STRATÉGIAI MENEDZSMENT, KONTROLING

“Vezetőket és tulajdonosokat segítünk, hogy tervekre és üzleti információkra építve professzionálisan menedzseljék a cégüket. Megtervezzük, kiépítjük és igény szerint működtetjük Ügyfeleink kontrolling rendszerét. A havi stratégiai menedzsment megbeszélésen átvesszük a termék/szolgáltatás paletta, árazás kérdéseit, illetve melyik területen, milyen feladatokat kellene elvégezni a jobb üzleti eredményért.”

karrier-coach.hu:
Szemán Zoltán

SZAKTERÜLET: FEJVADÁSZAT

“Híd a munkaerőpiac két partja között – Fejvadászként és HR tanácsadóként nem csak megtalálom a megfelelő munkatársakat, hanem segítek a megfelelő munkaköri leírás elkészítésében, illetve megszervezem a beillesztés folyamatát is. A célom, hogy az új kolléga minél hamarabb teljes értékű munkatárssá váljon.”

munkaeromegtartas-logo-v5

Ön is hasonló területen tevékenykedik?
Keressen meg!